Nyarat zár a Margaret Island |Koncertajánló|
2017. szeptember 05. írta: Kászon Tomi

Nyarat zár a Margaret Island |Koncertajánló|

Lábas Vikiék a Blahalouisianaval közösen búcsúztatják a nyarat

18620888_1244259475699735_8547201605635641290_o.jpg

Remek páros lép színapdra szeptember 7-én a Budapest Parkban. A Margaret Island és a Blahalouisiana zenekarok vidám energiákkal próbálnak majd elköszönni a nyártól és belevetni magukat az ősz színes levelei közé.

A Lábas Viki, Füstős Bálint és Törőcsik Kristóf által ismertté vált Margaret Island igazán tartalmas nyári hónapokon van túl, hiszen az ország összes nagy fesztiválján megmutathatták magukat, sőt a Sziget Fesztiválon még ráadásul esti időpontban is játszhattak a Petőfi Rádió – VOLT Színpadon.

Az együttes a legfrissebb információk alapján bekerült az MTV Europe Music Awards legjobb magyar, illetve európai fellépők listájába, ahol is internetes szavazás alapján dől majd el, hogy sikerül-e valamelyik címet elhozniuk. Szavazás itt.

Legújabb zenei videójuk augusztus 29-én látott napvilágot „Engedd, hogy szabad legyek” címmel. A klip különlegessége az, hogy Viki mindvégig virágokkal betapasztott szájjal látható.

Parkos koncertjükön mint mindig, most is tartogatnak nagy meglepetéseket, amikért igazán érdemes kilátogatni a helyszínre!

A Blahalouisiana az elmúlt napokban Hollandiában léphetett fel a Hágában megtartandó Embassy Festivalon.Természetesen az évek és a dalok alapján ők is simán vinnének egy egész estés bulit, de ezúttal az előzenekar szerepét kell betölteniük.

Schoblocher Barbiék május elején jelentették meg „Ha élni felejtek” című videóklipjüjket.

 

Jegyek

Facebook esemény

 

Fotó: Budapest Park

(Kövessetek minket Facebook oldalunkon, illetve Instagram profilunkon is, ahol extra tartalmakkal várunk benneteket.)

A bejegyzés trackback címe:

https://kulturjunkie.blog.hu/api/trackback/id/tr8112804644

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása