Támad a Maffia! |Koncertajánló|
2017. július 13. írta: Kultúrjunkie

Támad a Maffia! |Koncertajánló|

Szokásos pesti koncertjére készül az Irie Maffia

 

18814501_1249214758537540_3515239014667025403_o.jpg

Az Irie Maffia zenekar mint minden évben, idén is beveszi a Budapest Park legnagyobb színpadát. Senáék ezúttal július 15-én táncoltatják majd meg a népes rajongótábort.

Az együttes 2015-ben ért talán a csúcsra, amikor is a Sziget Fesztivál himnuszát tudhatták magukénak. Az „Easy As One Two Three” című nóta valóban hatalmas siker volt, a rádiók több hónapon keresztül játszották, az Irie pedig több tízezer ember előtt koncertezhetett a Sziget főszínpadán, főműsoridőben. :)

Ebben az évben az együttes életében annyi változás volt, hogy Sena a 2017-es Nagy-Szín-Pad tehetségmutatóban vett részt szólóprojektjével. Az Akvárium Klubban megmutatta azt, hogy mitől is ő az egyik legkarakteresebb magyar énekesnő.

A szombati estére egy kísérő programmal is készülnek:

„Azon túl, hogy szombaton egy óriásit fogunk együtt bulizni (jegyed megvan már, igaz?) a Park-ban, egy kísérő-programot is ajánlunk nektek: a koncert előtt 18 órától egyik fő zenei agyunk és billentyűsünk Jumodaddy fog kicsit mesélni magáról Babucs Kriszta új -ismert zenészekkel készített- interjú-kötetének aprópójából. A könyvben szerepel még Sena és Columbo is, lehet még ők is be fognak ugrani egy-egy sztori erejéig ;)”

Minden bizonnyal azért is érdemes ellátogatni a helyszínre, hiszen a banda legújabb „Wake Up” névre hallgató száma is terítékre kerül majd:

Jegyek

Facebook esemény

 

(Kövessetek minket Facebook oldalunkon, illetve Instagram profilunkon is, ahol extra tartalmakkal várunk benneteket.)

Fotó: Budapest Park

A bejegyzés trackback címe:

https://kulturjunkie.blog.hu/api/trackback/id/tr3112662075

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása