Régi dalokkal „újít” a Brains |Koncertajánló|
2017. július 12. írta: Kultúrjunkie

Régi dalokkal „újít” a Brains |Koncertajánló|

19983658_1292443650881317_7955042223300989505_o.jpg

A tavalyi remekül sikerült Parkos fellépés után, idén nyáron egy egészen különleges estére készül a Brains néven ismert formáció. Az öttagú elektronikus banda soron következő koncertjének érdekessége az lesz, hogy előhúzzák a tarsolyból az eddigi albumokat és az összes ismert dalt eljátsszák majd.

A zenekar frontembere MC Columbo jelölt volt a 2017-es Petőfi zenei díjra az év férfi előadója kategóriában.

Ami az újdonságokat illeti: Május első napjaiban érkezett az együttes nyolcadik nagylemeze, amely a Keep Burning címre hallgatott, és videóklip is készült hozzá.

A Brainst az ország legintenzívebb koncertzenekaraként tartják számon, így most is egészen kiváló estére számíthatnak az elektronikus zene kedvelői, és minden bizonnyal meglepetésvendégekben sem lesz hiány.

„Időről időre kéritek tőlünk, hogy játsszuk koncerten a korábbi kedvenceiteket is – kéréseiteknek eleget téve július 22-én a Budapest Parkban a #DISCOGRAPHY névre keresztelt koncertünkön az eddigi albumainkról is szemezgetünk: az új Keep Burning c. lemezünk anyagán kívül a Stand Firm, Full Range, Refresh The Style, Top Shotta és Humanual albumainkról is válogatunk dalokat a setlistre!”

A koncert előtti warmupról JumoDaddy gondoskodik!

Addig is ezekkel a dalokkal hangolódjunk a forró éjszakára

Jegyek

Facebook esemény

 

Fotó: Budapest Park

Szöveg: Brains

A bejegyzés trackback címe:

https://kulturjunkie.blog.hu/api/trackback/id/tr7212659403

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása