3 napos kombinált napijegy - városnézés és Szigetelés
2017. július 05. írta: Kultúrjunkie

3 napos kombinált napijegy - városnézés és Szigetelés

unnamed_4_5.jpg

Hello Hungary, Hello Sziget!

Július 1-től három napos, kombinált hétvégi napijegyekkel is lehet jönni Európa egyik legizgalmasabb fesztiváljára, a Szigetre, ami Budapest szívében, a Duna folyó egy zöld szigetén várja a látogatókat augusztus 9-16 között.

Egy fantasztikus város pulzáló kulturális élettel, változatos nappali és éjszakai programokkal, a több száz éves törökfürdőktől, az egyedülálló romkocsmákig. Ezt, és még rengeteg minden mást kínál a magyar főváros, Budapest a látogatóinak augusztus második hetében is, amikor az ország legnagyobb turisztikai attrakciója, Európa legszínesebb fesztiválja, a Sziget is várja vendégeit.

Jó hír, hogy mostantól, a Magyar Turisztikai Ügynökséggel együttműködve a Szigetre hétvégi, 3 napos kombinált napijegyet is vásárolhat, aki egy hosszú hétvégi kiruccanáson szeretné megnézni Budapest vonzó látványosságait és a Sziget változatos programjait.

A #hellohungary hétvégi jegyek csütörtöktől szombatig, illetve péntektől vasárnapig szólnak, így több mint 10%-kal olcsóbb a fesztiválozás, mintha csak három napijegyet vásárolna a látogató ezekre a napokra.

Bővebb információ a fesztivál weboldalán, a http://www.sziget.hu oldalon található.

 

Sajtóanyag: Sziget Fesztivál Sajtóiroda

A bejegyzés trackback címe:

https://kulturjunkie.blog.hu/api/trackback/id/tr7112642319

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása