Sikeres volt az első Wake-Up! Day Budapesten
2017. április 09. írta: Kultúrjunkie

Sikeres volt az első Wake-Up! Day Budapesten

Több ezren ébredtek együtt a Wake-Up! Day-en

wud_lisa_nichols_foto_szabo_adrienn_1.JPG

Hatalmas sikerrel zárult Magyarország első inspirációs napja, amit a hétvégén rendeztek meg a Papp László Budapest Sportarénában. A Wake-Up! Day-en világhírű trénerek és ismert magyar előadók történeteiből tanulhatott a közönség.

Nem kisebb előadók tartottak előadást a Wake-Up! Day-en a Papp László Sportarénában, mint Lisa Nichols transzformációs tréner, Marisa Peer, a hipnózis nagymestere és Jeffrey Allen lifecoach, energiagyógyász. A külföldi tekintélyes előadók mellett hazánk egyik büszkesége, Hosszú Katinka és edző-férje, Shane Tusup lépett színpadra, de előadást tartott Dr. Kemény Dénes, Pásztor Anna és Litkai Gergely is.

Az előadók célja az volt, hogy a több ezres közönségnek világszinten bevált módszereket, motivációt, új utakat mutassanak az eléjük gördülő akadályok legyőzésére, s olyan kézzel fogható tudást adjanak át nekik, ami a változástatáshoz szükséges. A visszajelzések alapján a kiváló előadógárda sikeres ébresztőt tartott: a közönség a nap folyamán többször állva tapsolta a fellépőket, lelkesítő üzeneteiket és az általuk átadott praktikákat pedig tömegesen építették be a mindennapjaikba.

wakeupday_hosszu_k_shane_foto_szabo_adrienn_2.JPG

A Wake-Up! Day egyik legelsöprőbb hatású előadója a világ egyik legnagyobb transzformációs trénere, a Titok című film sztárja, a JólLét Most és számos más bestseller szerzője, Lisa Nichols volt. Az amerikai tréner kétszer is színpadra lépett a rendezvényen, s olyan energiával adta át saját tapasztalatait, amely a szkeptikusokat is magával ragadta. Megérintette az embereket, őszinte történetével, tapasztalataival sokakat meghatott és új energiával töltött fel. A hatás növelésében a rendezvény házigazdája, Kraszkó Zita lelkesedésével, tudásával és profizmusával vezette végig a közönséget az inspirációs napon.

A rendezvény másik világhírű előadója, Marisa Peer, akiaz angol királyi családon és olimpiai sportolókon kívül számos hírességgel dolgozik együtt, a magyar közönségnek a velük szerzett tapasztalatairól és konkrét technikákról mesélt, és sokaknak lesz könnyebb mostantól elfogadniuk azt a gondolatot, hogy „elég jó vagyok”. Hosszú Katinka háromszoros olimpiai, sokszoros világ-, és Európa-bajnok úszónő a kudarc fontosságára világított rá, férje, Shane Tusup pedig őszinte történeteivel érintette meg az embereket. Dr. Kemény Dénes azt osztotta meg a jelenlévőkkel, hogy hogyan tudta bajnok csapattá motiválni a vízilabdásait. Jeffrey Allen a nyitott szemlélet fontosságáról mesélt, Litkai Gergely pedig ezúttal nem humoristaként, de mégis humorosan segített a közönségnek az ébredésben. Pásztor Anna pedig a nap végén Márti dalát adta elő élőben, amelyben együtt énekelte a közönséggel: "kezdjetek el élni", és egy meglepetés sem maradhatott el – Lisa Nichols és Pásztor Anna közös rap produkcióval, frenetikus hangulatban zárta a napot.

Mindig is az a típusú ember voltam, aki ha valami jót tapasztalt, szerette volna megosztani másokkal – akár producerként, akár könyvkiadóként. Egy évvel ezelőtt nem gondoltam, hogy másnapra egy addig örök álomnak tűnő projekt a megvalósulás útjára kerül, és egy év múlva élőben oszthatom meg a budapesti közönséggel azokat az embereket, akik a legnagyobb hatással voltak az életemre különböző válsághelyzetekben. Nagyon boldog vagyok, hogy ez a projekt megvalósult, és számtalan ember élete vesz pozitív fordulatot kifejezetten a Wake-Up! Day hatására.

A Wake-Up! Day szervezői bejelentették: az inspirációs nap 2018-ban újra megrendezésre kerül, a világhírű trénerek meghívása már kezdetés is vette.

wud_lisa_nichols_foto_szabo_adrienn_4.JPG

 

(Kövessetek minket Facebook oldalunkon, illetve Instagram profilunkon is, ahol extra tartalmakkal várunk benneteket.)

Fotó: Szabó Adrienn

Sajtóanyag: Koczka Máté

A bejegyzés trackback címe:

https://kulturjunkie.blog.hu/api/trackback/id/tr812413207

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása