Építs a PLÁZSon!
2017. április 07. írta: Kultúrjunkie

Építs a PLÁZSon!

unnamed_1_4.pngÉpítsd Te a jövőt a PLÁZSon

Már csak egy hónapig lehet jelentkezni a PLÁZS pályázatára. Esztétikus, innovatív, ötletes, funkcionálisan jól használható egyedi és izgalmas strandbútor vagy bútorcsalád tervezésére írt ki pályázatot a tavaly újjáéledt PLÁZS, a siófoki nagystrandon. Bővebb információ a PLÁZS weboldalán található.

Az ország fehérhomokos strandjának szervezői szeretnék minden érintetett figyelmét felhívni pályázatukra, melyre tervezőművészek, formatervezők, designerek, építészek, belsőépítészek, design stúdiók, szakirányban tanuló diákok jelentkezését várják, hogy megtervezzék a “jövő strandbútorait”. A siófoki PLÁZS pályázati kiírásában arra kérik a tervezőket, hogy a bútor legyen esztétikus, minőségi, megjelenésében innovatív, előremutató, ugyanakkor funkcionális, könnyen és jól használható. Stílus megkötés nincs, de fontos, hogy szellemes, ötletes legyen. Az anyaghasználatban szintén nincs megkötés, a lényeg, hogy tartós és időtálló legyen, különös tekintettel a környezettudatos, újrahasznosított anyagokra. Sorozatgyártásra is alkalmas munkákat várnak. A legtöbb szavazatot elnyerő pályamű készítőjével a Plázs Nyár Kft. köt szerződést, illetve a díjazott strandbútor terveket a Symbol Galériában, Budapesten állítják ki.

A pénzdíjas nyeremény sorsáról neves zsűri dönt majd. A PLÁZS képviselőin túl az ítészek közt szerepel Püspök Balázs formatervező, designer, egyetemi docens, a MOME Formatervező Tanszék vezetője, Göde András belsőépítész, a MOME docense, Wesselényi Garay Andor építész, urbanista, szakíró, kritikus, habilitált egyetemi docens és Vincze László építész, a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem docense is. A pályázatra még egy hónapig várják a kreatív pályaművek beküldését.

Részletek pedig itt: www.plazssiofok.hu

 

Sajtóanyag: Presspresso

A bejegyzés trackback címe:

https://kulturjunkie.blog.hu/api/trackback/id/tr4112420275

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása