PopKids lemezdebüt a hajón! |Koncertajánló|
2016. december 19. írta: Kultúrjunkie

PopKids lemezdebüt a hajón! |Koncertajánló|

15419727_10154776142769304_5821080044564503928_o.jpg

December 22-én a Mary PopKids és a downtempo-s Belau kettősével elő-Karácsonyozhatunk.

A Pop Vidám Kölykei már rég nem kölykök, hisz a legnagyobb és legkedveltebb sztárokká nőtték ki magukat. Ezen az estén hatalmas lemezbemutató bulit csapnak, ahol kő kövön nem marad: minden boldogsággá változik majd! Az estet felvezeti a kitűnő Belau sundowntempo-ja.

 

A sajátos pop zenét játszó Mary PopKids igazi nagyszínpados zenekarrá nőtte ki magát az elmúlt években, többek között az utánozhatatlan hangulatú hajós koncertjeiknek köszönhetően. Ezúttal második nagylemezüket hozzák el bemutatni. Nem érdemes kihagyni.A zenekar Magyarország összes nagyobb fesztiválján és klubjában megfordult már. A saját elmondásuk szerint “jövőzenét” játszó nyolc tagú zenekar koncertjei feltöltenek és elvarázsolnak. Most megjelenő nagylemezük a 2014-es “The Blue Inside” c. a közönség és a szakma elismerését is elnyerő albumukat követi.

 

A Belau egészen friss projekt, Kedves Péter egyszemélyes, de januárban az A38 Hajón már teljes zenekarral bemutatokozott produkciója. Hálószobapop, befelé űrhajózós, álmodozós dreampop és downtempo elektronika ötvöződik ebben az elegáns és a legapróbb részletig alaposan kidolgozott projektben. "Elviszünk a tengerhez" - lényegében így lehet összefoglalni a Belau finom, utaztatós, elvágyódó romantikáját. A szeptemberben megjelent bemutatkozó dal is ezt hangsúlyozza, egyedi és hangulatos klipjével együtt: Island of Promise, Az ígéret szigete.

 

 

Jegyek
Facebook esemény

 

Fotó: Mary PopKids

Forrás: a38.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://kulturjunkie.blog.hu/api/trackback/id/tr712057333

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása