Zsidró Tamás és a Sziget
2016. augusztus 27. írta: Kultúrjunkie

Zsidró Tamás és a Sziget

ardktkqturbxy8ynzy0zwfhmmzhotbindk1ntvhmzzmowe1zmvkzdjmos5qcgvnkpudamy0zrrazqtkkwxnaxtnabw.jpg„Óránként kapok egy mosolyt” – Zsidró Tamás a Sziget Fesztiválon (Videó!)

Zsidró Tamás - csak úgy,mint a dalban lévő Gedeon bácsi – a nők bálványa, kezei alól csodálatos frizurák ezrei kerültek már ki. Így nem csoda, hogy a mesterfodrász a boldogság egyik forrásaként azt a mosolyt említette, amit egy jól sikerült frizuráért kap. Videó.

„Nekem - szakmámból kifolyólag - óránként van egy mosoly, amit kapok, hogyha jól sikerül a frizura. Én azt gondolom, hogy az is egy boldogság és ez nekem ilyen, egy óránként mindig megadatik, ha jól vágom le a hajat” – árulta el Zsidró Tamás a Sziget VIP részlegében. A mesterfodrász szerint egyébként a boldogság szubjektív dolog, szerinte az az igazán boldog ember, akinek van egy fantasztikus családja és környezete, amiben élhet. Zsidró ráadásul nagy családnak örvendhet, három fia viszi tovább a nevét: „Három boldog emlékem van, a három fiamnak a születése. Azt gondolom, hogy annál nagyobb élmény egy férfit nem érhet, hogy három fia születik, úgyhogy én nekem ez az.”

Fotó: blikk.hu

Sajtóanyag: Presspresso

A bejegyzés trackback címe:

https://kulturjunkie.blog.hu/api/trackback/id/tr7911655932

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása