PAPPA PIA! – Avagy készülőben egy új magyar romantikus film
2016. augusztus 23. írta: Barna Borbála

PAPPA PIA! – Avagy készülőben egy új magyar romantikus film

14138204_10210540227808318_1499186188648803090_o.jpgJúliustól szeptember közepéig forognak a kamerák Budapesten, ugyanis a több mint 130 fős stáb az új magyar film, a PAPPA PIA felvételén dolgozik. Az alkotás várhatóan 2017-ben érkezik meg a mozikba, ám addig is, íme egy kis ízelítő a filmből!

A romantikus vígjáték középpontjában a nyugdíjas Papi (Nagy Feró) áll, aki bár hihetetlenül kedves, mégis link alak, s arról híres, hogy mindenkinek tartozik. Egy Duna-parti csónakházban él, amit szomszédja, a diszkó tulajdonos Wizy (Stohl András) el akar venni tőle, hogy buliplázát építhessen a helyére. Papi azonban úgy dönt, hogy felveszi vele a harcot. Ám mivel egyedül nem tudja megoldani a problémát, unokáját, Tomit (Szabó Kimmel Tamás) hívja segítségül. A fiú és haverjai segítségével a csónakházat átmenetileg romkocsmává alakítják, hogy az összegyűjtsék a pénzt a túléléshez. Bár az esélytelenek nyugalmával indulhatnak neki a vállalkozásnak, a kedvüket ez sem szegi.

A PAPPA PIA filmben a remek színészek mellett jó néhány ismerős, de mégis új formát öltött slágerrel is találkozhatunk majd!

pappapia_jelenetfoto_1.jpg

 

stáblista

rendező - Csupó Gábor

forgatókönyvíró - Divinyi Réka

zene - a hetvenes évek legjobbjai

producer - Tőzsér Attila // Kálomista Gábor

fényképezte - Tóth Zsolt

 

szereplők

Szabó Kimmel Tamás

Nagy Feró 

Ostorházi Bernadett

Stohl András

Kováts Vera

Reviczky Gábor

Miller Dávid

Mózes András

 

Forrás: InterCom

A bejegyzés trackback címe:

https://kulturjunkie.blog.hu/api/trackback/id/tr9211610144

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása