Fedezd fel a legfrissebb sört a Szigeten – hidegkomlózva is!
2016. augusztus 16. írta: Kultúrjunkie

Fedezd fel a legfrissebb sört a Szigeten – hidegkomlózva is!

13987547_1097986550248409_531201946850234833_o.jpgA Dreher és a Sziget már több mint egy évtizede együtt töltik meg a világot.

Idén egy igazi újdonság, a hőkezelés nélküli, friss és gazdag ízvilágú Dreher Hidegkomlós Tanksör várja a szigetlakókat, amelyet sehol máshol nem érhetnek el a fogyasztók, csak itt. A sör ára egyébként évek óta nem emelkedett a Szigeten, és a látogatók idén is a korábbi összegért jutnak hozzá a Dreherhez. 

Hitted volna, hogy a Dreher Sörgyárak márkái csaknem a kezdetektől, vagyis már több mint 20 éve vannak jelen a Sziget Fesztiválon, a Dreher maga pedig 2004-óta főtámogatója Magyarország legnagyobb zenei fesztiváljának? Ezzel a vállalat az összes támogató közül a legelkötelezettebb partnere a már jó ideje a nemcsak hazai, de nemzetközi színtéren is elismert eseménynek. „A Dreher márkafilozófiája – a világ felfedezése, s hogy a határainkat magunk szabjuk meg, az életünket mi töltjük meg tartalommal – könnyen beilleszthető a Sziget életérzésbe, ez jó alap az együttműködésre” – hangsúlyozta Szederkényi Zita, a Dreher Sörgyárak vállalati kapcsolatok vezetője. 

Idén a márka megint egy igazi újdonsággal, a Dreher Hidegkomlós Tanksörrel lepi meg a szigetlakókat, amelyet sehol máshol nem érhetnek el a fogyasztók, csak itt. 
A Dreher Tanksör önmagában is kuriózum, jelenleg összesen három budapesti sörözőben csapolják a pasztörizálatlan, vagyis tartósítás nélküli, rögtön a főzés után egyenesen az óriási réztankokba szállított, tiszta, harmonikus ízű legfrissebb sört. A fesztiválozók azonban most nem csak ezt, hanem az elmúlt év sikertermékének, a Dreher Hidegkomlósnak is megkóstolhatják az eredeti, hőkezelés nélküli változatát. 
A nagy érdeklődésre számítva a Sziget Tank Pub 25 méteres pultjánál 18 csapon fog folyni a legsörebb sör, a hat darab hűtött, szigorúan ellenőrzött 1000 literes tankba pedig várhatóan naponta – a szállítást és áttöltéseket is beleértve teljesen zárt és steril rendszert alkotva – fog érkezni a friss, gazdag ízvilágú Dreher és Dreher Hidegkomlós egyenesen a gyárból. 

A Szigeten egyébként összesen 74 vendéglátó ponton, mintegy 546 csapon lesznek elérhetők majd a csapolt, valamint 210 hűtővitrinben a dobozos alkoholos és alkoholmentes Dreher variánsok. Sőt, két kifejezetten Dreher Hidegkomlós helyszín, valamint három D24 pont is üzemel majd. Idén emellett 24 helyszínen, 47 csapon fog folyni az almás Kingswood cider is. 

A sör ára egyébiránt évek óta nem emelkedett a Szigeten, és a látogatók idén is a korábbi összegért jutnak hozzá a termékekhez. 
„Miközben mindent megteszünk azért, hogy a legjobb minőséget, kiszolgálást és kínálatot nyújtsunk a közönségnek, az is fontos számunkra, hogy felhívjuk a figyelmet a felelős alkoholfogyasztásra. „Ésszel iszom” programunkkal a civil falu egyik sátrában várjuk az érdeklődőket” – tette hozzá Szederkényi Zita. – „Az Ability Park érzékenyítő programját pedig 250 raklappal támogattuk, amiből labirintus épült a múlt hétvégén és a látogatók szakértők segítségével kipróbálhatják milyen érzés vakon eligazodni a világban.” 

A Dreher Sörgyárakról: 
A Dreher Sörgyárak Magyarország első számú sörgyártójaként évente 440 millió korsó sörrel örvendezteti meg fogyasztóit. Évente közvetve és közvetlenül közel 8000 család megélhetését biztosítja a sörgyártói tevékenysége mellett a vendéglátás, a beszállítói lánc és a kereskedelem területén. Beszállítóinak 95 százaléka hazai kis- és középvállalkozás, akiktől 15 milliárd forint értékben rendel terméket és szolgáltatást. Évi közel 25 milliárd forinttal járul hozzá az államháztartáshoz jövedéki adó, ÁFA, termékdíj és egyéb járulékok formájában. 
A vállalat több mint 160 éve, a sörgyár alapítása óta építi a sörkultúrát és patinás főzőházával, sörtúra programjával a mai napig ápolja a sörfőzési hagyományokat. A cég sörgyárában, Kőbányán készül az ország legnagyobb prémium márkája, a Dreher; Magyarország legerősebb vendéglátóipari söre, az Arany Ászok; és a sörgyári hagyományokat nevében is képviselő Kőbányai. A világ második számú sörgyártója, a SABMiller leányvállalataként a magyar márkák mellett világszerte közkedvelt söröket is forgalmaz, mint a Pilsner Urquell, a Kozel, a HB, a Miller Genuine Draft, valamint a Kingswood cider. 



További információ: 
SZEDERKÉNYI Zita 
Dreher Sörgyárak Zrt. 
Vállalati kapcsolatok vezető 
Phone (+36 1) 432 9981 
Mobile +36 30 445 1683 
E-mail zita.szederkenyi@dreher.sabmiller.com 

DRUCKER Szilvia 
Human Telex 
pr-partner 
Mobile +36 20 917 0798 
E-mail pr@humantelex.hu


Fotó: Dreher

Sajtóanyag: Sziget Fesztivál Sajtóiroda

A bejegyzés trackback címe:

https://kulturjunkie.blog.hu/api/trackback/id/tr7210427212

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása