Filmajánló: A zátony – Egy emlékezetes nyár
2016. augusztus 13. írta: Barna Borbála

Filmajánló: A zátony – Egy emlékezetes nyár

zatony_1000x1443_1.jpg

Megérkezett a hazai mozikba is a Gossip Girl-ből már jól ismert Blake Lively főszereplésével „A zátony”.  Ám a színésznő ezúttal egy sokkal drámaibb szerepben próbálta ki magát. Jaume Collet-Serra (Ismeretlen férfi, Non-stop, Éjszakai hajsza) thrillerje jó választás azoknak, akik egy kellemes nyáresti borzongásra vágynak a moziban.

Nancy orvosnak készül az egyetemen – ám amikor anyja hosszan tartó betegsége után meghal, úgy érzi, nincs értelme tovább tanulnia, hisz nem lehet mindenkit meggyógyítani. Magányra vágyik, ezért maga mögött hagyja tanulmányait és a családját és elutazik Mexikóba, hogy megkeresse azt a partot, amiről édesanyja annyit mesélt nekik. Egy gyönyörű tájra érkezik, ahol anyja nyomdokait követve szörfözni indul. Bár figyelmeztetik rá, hogy időben térjen vissza a partra, a lány még kint marad a vízben, ahol nem várt társasága akad. Megjelenik az öbölben egy cápa, és megsebesíti Nancyt. A lány egy zátonyon ragad, egészen közel a parthoz, alig párszáz méterre. Ám az öböl, ahol szörfözött titkos, nem sokan járnak arra, így Nancy nem számíthat segítségre, magára marad a gyilkos ragadozóval. Közben a dagály egyre közelít, és a lánynak el kell hagynia menedékét. A magányos órák alatt Nancy rájön, hogy nem adhatja fel a küzdelmet a biztosnak tűnő halállal szemben – ahogy az anyja sem tette. Kezdi kiismerni ellenségét, és merész terveket sző a megmenekülésre…

A film szinkronos 2D szinkronos és OV változatokban látható a mozikban, 16 éven aluliak számára nem ajánlott.
zatony_jelenetfoto_10.jpg

stáblista

rendező - Jaume Collet-Serra

forgatókönyvíró - Anthony Jaswinski

operatőr - Flavio Martínez Labiano

zene - Marco Beltrami

producer - Lynn Harris

vágó -  Joel Negron

 

szereplők

Nancy - Blake Lively

Carlos - Óscar Jaenada

Chloe - Sedona Legge

Nancy apja - Brett Cullen

Nancy anyja - Janelle Bailey

 

Forrás: InterCom

A bejegyzés trackback címe:

https://kulturjunkie.blog.hu/api/trackback/id/tr3810407990

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása